המרכיבים:
2 ביצים
2/3 כוס טחינה
1/4 כוס שקדיה
1/4 כוס מייפל או סילאן
1בננה בינונית בשלה ומעוכה היטב
מעט קינמון
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס בלובריז טריים או קפואים
אופן ההכנה:
1. טורפים היטב את הביצים ומוסיפים את הטחינה. מערבבים היטב יחד עד שנוצרת עיסה די קשה.
2. מוסיפים את יתר המרכיבים למעט הבלובריז ומערבבים היטב.
3. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.). שופכים את התערובת לתבנית שקעים. מוסיפים את הבלובריז לבלילה שבשקע ומשקיעים בעזרת כפית או בעזרת האצבע. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-15 דקות, עד ששחום מלמעלה ויציב.
4. מצננים מעט ומחלצים מהשקעים.