המרכיבים:
12 דפי אורז עגולים גדולים
2 מלפפונים
4 גבעולי בצל ירוק
3 גזרים
2 יח' אבוקדו בשל אך מוצק
1 פלפל אדום
לרוטב:
1/4 כוס רוטב סויה
2-3 כפות סילאן
1-2 שיני שום כתושות
ההכנה המוקדמת:
1. חותכים את כל הירקות (מלבד הנבטים) לרצועות באורך אחיד של 4 ס"מ בערך.
2. מכינים את הרוטב על ידי בחישה של כל המרכיבים עד לקבלה של מרקם אחיד.
אופן ההרכבה:
1. משרים דף אורז בתבנית עגולה עם מים חמים עד לריכוך (2 דקות בערך).
2. מניחים על מגבת נקייה לספיגת המים המיותרים.
3. מורחים באמצע החלק התחתון מעט רוטב בצורת פס רוחבי (אם זה היה פרצוף, אז כאילו רציתם לצייר פה חסר הבעה) מניחים מגוון של ירקות.
4. מקפלים את דף האורז לפי הסדר הבא: מלמטה, מהצדדים ואז מגלגלים כלפי הנקודה העליונה.
5. מגישים בתוספת הרוטב שנותר.