רכיבים:
1/2 כוס אגוזי קשיו
5 קישואים כהים או בהירים
2 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. בכלי קטן משרים את אגוזי הקשיו במים רותחים למשך חצי שעה (או במים רגילים למשך לילה) ומחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צ.).
2. מערבבים בכלי קטן את שמן הזית והשום עם המלח והפלפל. חותכים את הקישואים לרצועות לאורך ומושחים אותם בתערובת השמן והשום. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שהקישואים משחימים קלות. מצננים.
3. במעבד מזון, מעבדים את הקישואים עם אגוזי הקשיו המסוננים לכדי ממרח אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.
4. מומלץ להגיש כממרח על מצע של לחם או טוסטונים עם ביצה קשה מלמעלה.
לצפייה בכתבה המלאה לחצו כאן