ג'לי תפוח וקינמון
הרכיבים:
1-2 כפיות רכז תפוחים טבעי (לפי מידת המתיקות הרצויה)
1 כוס מים
מעט קינמון
1 כף שבבי אגר אגר
אופן ההכנה:
1. בקלחת קטנה מערבבים את כל הרכיבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות נוספות, מסננים (למקרה שנותרו שבבים של אגר אגר) ומוזגים לצנצנת הרצויה.
2. מצננים, בחוץ או במקרר.
קחו כל נוזל, תשימו 1 כף שבבי אגר אגר לכוס אחת של נוזל, תחממו יחד ותבשלו כ-5 דקות, תסננו, ותצננו (אין צורך אפילו במקרר, זה הופך להיות ג'ל כשזה חוזר לטמפרטורת החדר), ויש לכם ג'לי טעים ורענן.
אגב, אפשר להכין ג'לי ממשקאות שונים, גם מסוגי תה שונים וגם משוקו למשל.