רכיבים:
1 ק"ג כרובית מפורקת לפרחים
1 תפו"א חתוך לקוביות
1 כרישה (החלק הלבן בלבד) חתוכה לחתיכות
1-2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בסיר עם מעט מים או בכלי לאידוי מאדים את הכרובית, תפוח האדמה והכרישה עד לריכוך מלא, מסננים ושומרים את המים.
2. ממתינים כ – 30 דקות, מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את שמן הזית והתבלינים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק, אם המרקם קשה מדי ניתן להוסיף בהדרגתיות ותוך ערבוב מהמים ששמרנו לאחר בישול הירקות.
3. טועמים ומתקנים תיבול.
לצפייה בכתבה במאקו